Bytte boddør

Ønsker du å skifte ut din gamle boddør?

Hos oss kan du enkelt bestille utskifting av din gamle boddør, send oss gjerne en henvendelse for tilbud på ny dør, har du kjøpt dør selv og bare ønsker montering er vi også behjelpelige med dette. Vi skifter boddører i Oslo, Asker og Bærum for både privatpersoner, sameier, borettslag og bedriftskunder.

Noen boder har god isolasjon og fungerer nesten som små hus, mens andre boder har dårlig isolasjon og er derfor ganske kalde. Våre leverandører tilbyr boddører som passer til både kalde og varme boder, med og uten vindu. Hvis du også vurderer å bytte døren til uthuset eller garasjen, kan dette være en god anledning til å gjøre det samtidig med ytterdøren i huset ditt. Hvis døren skal brukes til et delvis oppvarmet område, anbefaler vi å velge en boddør med en isolasjonseffekt på 18 grader for å sikre stabilitet og isolasjon. Hvis du har verdifulle gjenstander i boden, bør du vurdere en vanlig ytterdør som har høyere sikkerhet og er CE-merket. For å øke sikkerheten kan du også velge en boddør uten glassrute.

Mange av våre kunder velger også å bruke vanlige ytterdører til boden eller garasjen, både for ekstra sikkerhet og bedre isolasjonsevne, samt for å matche ytterdøren på huset.

Trenger du å bytte ut dine gamle og dårlig isolerte boddører? Vi kan hjelpe deg med å finne riktige boddører for dine behov. Våre leverandører har et bredt utvalg av boddører som passer til både kalde og varme boder, og med eller uten vindu. Kontakt oss nå for å få hjelp med å finne den rette boddøren for deg!

Kontaktskjema


Kontakt oss om du trenger hjelp til å skifte ut din boddør – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Pris bytte innerdører

Hvem er vi?

Du kan stole på at DinDørpartner utfører arbeidet som avtalt, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, og vil derfor gjøre alt vi kan for å sikre at du er en av dem.

Med Dindørpartner kan du være trygg på at du vil få den beste opplevelsen og at du vil bli fornøyd med resultatet. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet og god service. Hos oss kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt og at dine behov vil bli tatt på alvor.
Mer informasjon om oss..

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen