Bytte brann og lyddører

Ønsker du å skifte dine brann og lyddører?

Vi har tilgang på et bredt utvalg av branndører med ulike brannkrav, som brukes for å sikre et tryggere miljø på steder som sykehus, hotell, kontor og oppbevaringsrom. Alle branndører har blitt grundig testet og godkjent i henhold til de gjeldende lover og regler. Vi skifter ut brann og lyddører i Oslo, Asker og Bærum for både privatpersoner, sameier, borettslag og bedriftskunder.

I Norge er det vanligste klassifiseringene for branndører mellom EI30 og EI60. B30 og EI30 er likeverdige. B30 var den gamle norske standarden for brannskilting som gikk ut av bruk i 2017. Hos DinDørpartner har vi via våre leverandører en rekke branndører i forskjellige klassifiseringer for å møte dine spesifikke behov og krav til sikkerhet og brannvern.

Klasse EI30:
Dette er en branndør som er egnet for offentlige miljøer som krever både slitestyrke og brannsikkerhet. Denne typen dører er vanligvis brukt på steder som kontorer og møterom hvor det er krav til brannsikkerhet. Døren kan også bli produsert som klemfri dør og kan ha røyk/branngasstetthet for kaldrøyk (Sa) i henhold til EN 13501-2.

Klasse EI30 RW 25DB
Denne døren tilhører brannklasse EI30 og har en lydreduksjon på 25 decibel (R’W 25DB). Den er spesielt egnet for offentlige miljøer der det er behov for slitestyrke og brannsikkerhet, for eksempel på kontorer og i møterom. Døren kan også fås uten krav til brannsikkerhet og kan utstyres med røyk- og branngasstetthet for kaldrøyk i henhold til standarden EN 13501-2.

Klasse EI30 RW30DB

Denne døren tilhører brannklasse EI30 og har en lydreduksjon på 30 decibel (R’W 30DB). Den er spesielt egnet for offentlige miljøer hvor det stilles høye krav til slitestyrke, brannsikkerhet og lydegenskaper. Døren er godt egnet for bruk på kontorer og møterom hvor det er behov for god lydisolasjon og eventuelt brannbeskyttelse. Dersom brannbeskyttelse ikke er nødvendig, kan døren også leveres uten dette kravet. I tillegg kan døren fås med røyk- og branngasstetthet som beskytter mot kaldrøyk, i henhold til EN 13501-2.

Klasse EI30 RW35DB
Denne døren har klassifiseringen EI30 og har en lydreduksjon på 35dB. Den er også 40mm tykk og er egnet for bruk i offentlige miljøer der det stilles krav til slitestyrke, brannsikkerhet og lydeffektivitet. Den kan for eksempel brukes i kontorer, møterom, skoler og barnehager. Døren kan også leveres uten krav til brannsikkerhet. I tillegg kan den leveres med røyk- og branngasstetthet for å beskytte mot kaldrøyk, og dette oppfyller kravene i EN 13501-2.

Klasse EI60
Dette er en EI60-klassifisert dør som passer til offentlige miljøer med krav til slitestyrke og høye brannsikkerhetsegenskaper. Den brukes vanligvis til arkivrom, dører til trappehus og andre områder med høye brannkrav. Døren kan også leveres med røyk- og branngass tetthet for å hindre spredning av kaldrøyk (Sa) i henhold til EN 13501-2 standarden.

Hva betyr EI30 eller EI60?
«E» står for integritet, og refererer til dørens evne til å hindre brann i å spre seg fra den ene siden av døren til den andre. 30 og 60 angir hvor mange minutter døren minst tåler dette.

Våre erfarne dørmontører vil sørge for at utskiftingen utføres riktig og raskt. Vi tar oss av alt fra demontering av den gamle døren til installasjonen av den nye, og sørger for at alt er montert på riktig måte og til høy kvalitet. Ønsker du tilbud på utskifting av din gamle branndør eller lyddør  eller har spørsmål i forbindelse med dette er det bare å ta kontakt med oss. Ved å velge oss gjør du et trygt valg!

Kontaktskjema


Kontakt oss om du ønsker å skifte ut dine brann og lyddører – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Pris bytte innerdører

Hvem er vi?

Du kan stole på at DinDørpartner utfører arbeidet som avtalt, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, og vil derfor gjøre alt vi kan for å sikre at du er en av dem.

Med Dindørpartner kan du være trygg på at du vil få den beste opplevelsen og at du vil bli fornøyd med resultatet. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet og god service. Hos oss kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt og at dine behov vil bli tatt på alvor.
Mer informasjon om oss..

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen