Ferdig montert ytterdør

Ønsker du pris på ferdig montert ytterdør?

Vårt tilbud om Ferdig Montert Ytterdør gir deg en enkel og problemfri løsning når du ønsker å oppgradere ytterdøren eller balkongdøren din. Vi tar oss av alt arbeidet med å fjerne den gamle døren, klargjøre for den nye, og montere den på plass. På denne måten kan du være sikker på at jobben blir gjort riktig og at døren vil fungere optimalt. Vi tilbyr  “Ferdig Montert Ytterdør” til våre kunder i Oslo, Asker og Bærum for både privatpersoner, sameier og bedriftskunder.

Hvordan fungerer Ferdig Montert?
Vi gir deg en ferdig pakkepris på både døren og montering når du ønsker å få montert ytterdør, balkongdør eller vindu. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss for et uforpliktende tilbud. Vi kan da gi deg en ferdig pakkepris basert på bilder eller en befaring. Vi tar oss av alt fra å kjøpe inn døren til å montere den på plass hjemme hos deg. Det hele blir enkelt og trygt, og du kan være sikker på at jobben blir utført av dyktige håndverkere med høy kompetanse.

Tilbudet gjelder montering av standard singel ytterdør eller balkongdør og inkluderer følgende:
Vi fjerner eksisterende lister, utforinger og dør, og sørger for klargjøringen ved å fjerne gammel isolasjon, tape, spiker og lignende. Deretter setter vi inn den nye døren og sørger for isolering rundt dørkarmen, samt vindtetting med tape. Vi monterer utforinger og lister både utvendig og innvendig, og sørger for å montere dørhåndtak og låskasse . Forbruk og monteringsmateriell er også inkludert i prisen.

Det er viktig å påpeke at vår Ferdig Montert pris gjelder kun for standard enkel ytterdør og balkong- eller terrassedør. Dette tilbudet gjelder ikke for dører med sideglass, skyvedører eller ståldører. Hvis det er behov for tilleggsarbeid, vil dette ikke inkluderes i fastprisen. Slike tilleggsarbeider kan være justering av lysåpning, skifte av konstruksjonsvirke, bytte av kledning rundt døren, stillas/lift og lignende.

Vi er stolte av å tilby denne tjenesten til deg, og vi håper du vil vurdere oss når du trenger en ny ytterdør eller balkongdør. Med Ferdig Montert ytterdør trenger du ikke å bekymre deg for noe, vi tar oss av alt arbeidet, slik at du kan fokusere på andre ting. Vi har produkter av høy kvalitet og sørger for transport hjem til deg, slik at det blir enda enklere og tryggere for deg. Ta kontakt med oss i dag for å få et uforpliktende tilbud og opplev vår profesjonelle og pålitelige tjeneste.

Kontaktskjema


Kontakt oss om du ønsker pris på ferdig montert ytterdør – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Tilbud Skifte Ytterdør

Hvem er vi?

Du kan stole på at DinDørpartner utfører arbeidet som avtalt, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, og vil derfor gjøre alt vi kan for å sikre at du er en av dem.

Med Dindørpartner kan du være trygg på at du vil få den beste opplevelsen og at du vil bli fornøyd med resultatet. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet og god service. Hos oss kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt og at dine behov vil bli tatt på alvor.
Mer informasjon om oss..

“Byttet ut 2 dører, 13 vinduer og diverse innvendig arbeid. Vi fikk veldig god hjelp, tips og råd til løsninger og selve arbeidet ble utført presist og med høy standard. Kommer garantert til å bruke de igjen neste gang.”

Fornøyde kunder

Nina – Nordstrand

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen