Hva er standard mål på ytterdør?

Hva er de mest normale målene på ytterdører?

Standard mål på ytterdør kan variere, men i Norge er vanligvis standard høyde for en ytterdør 200 cm eller 210 cm. Standard bredde på ytterdører er 90 cm eller 100 cm. Det finnes imidlertid også dører med andre mål. Spesielt eldre dører kan ha litt ukurante mål både når det gjelder bredde og høyde. Det er viktig å måle åpningen hvor døren skal plasseres for å sikre at den nye ytterdøren passer perfekt. Her snakker vi ofte om å måle lysåpningen (åpningen som er igjen når dør og karm er tatt ut)

Har din gamle ytterdør litt andre mål er det mulig å få bestilt dør på spesial mål, men ofte kan det være enklere å  endre litt i lysåpningen slik at det er mulig å få satt inne en standard dør.

Er du usikker på hvilken størrelse du trenger på din nye dør kan du kontakte oss for en hyggelig prat.

Kontaktskjema


Ønsker du å finne ut prisen på utskifting av din ytterdør? – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Tilbud Skifte Ytterdør

Hvem er vi?

Du kan stole på at DinDørpartner utfører arbeidet som avtalt, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, og vil derfor gjøre alt vi kan for å sikre at du er en av dem.

Med Dindørpartner kan du være trygg på at du vil få den beste opplevelsen og at du vil bli fornøyd med resultatet. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet og god service. Hos oss kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt og at dine behov vil bli tatt på alvor.
Mer informasjon om oss..

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen