Hvor mye koster å bytte dør

Hvor mye koster det å få satt inn ny dør?

For en standard ytterdør av god kvalitet og i standard størrelse kan prisen variere fra noen tusen kroner til flere titalls tusen kroner. Prisen er avhengig av materialet døren er laget av, sikkerhetsfunksjoner og eventuelle spesielle design eller funksjoner. Ofte er det store prisforskjellige hos forskjellige leverandører, derfor kan det være lurt å søke litt rundt for å finne den døren du liker best før vi eventuelt prøver å finne priser på denne.

Som dør montør har vi innkjøpsavtaler med de aller fleste leverandører og i de aller fleste tilfeller akn vi få tak i dører til en litt hyggeligere pris en det som er oppgitt på nettet.

Det er alltid en god idé å innhente tilbud fra flere produsenter for å sammenligne priser, og for å finne den beste løsningen for ditt budsjett og dine behov.

Kontaktskjema


Ønsker du å finne ut prisen på utskifting av din ytterdør? – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Tilbud Skifte Ytterdør

Hvem er vi?

Du kan stole på at DinDørpartner utfører arbeidet som avtalt, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, og vil derfor gjøre alt vi kan for å sikre at du er en av dem.

Med Dindørpartner kan du være trygg på at du vil få den beste opplevelsen og at du vil bli fornøyd med resultatet. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet og god service. Hos oss kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt og at dine behov vil bli tatt på alvor.
Mer informasjon om oss..

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen