Om oss

Om DinDørpartner

Dindørpartner – din pålitelige partner for alle dine dørløsninger. Vi er et firma som spesialiserer seg på levering og montering av en rekke forskjellige dørtyper, inkludert innerdører, ytterdører, brann- og lyddører, balkongdører, skyvedører og boddører.

Vårt firma er bygget på prinsippet om å gi våre kunder den beste service og å levere arbeidet til avtalt tid og til avtalt pris. Vi forstår hvor viktig det er å ha pålitelige og funksjonelle dører i hjemmet eller på arbeidsplassen, og derfor tar vi stolthet i å sikre at våre kunder får de beste produktene og tjenestene som er tilgjengelige på markedet.

Med vår lang erfaring i montering av dører, har vi støtt på en rekke forskjellige utfordringer. Men ingen utfordring er for stor eller for liten for oss. Vi har den nødvendige ekspertisen og det utstyret som trengs for å håndtere selv de mest kompliserte monteringsjobbene, og vi vil alltid strekke oss langt for å sikre at våre kunder er fornøyde med resultatet.

Vi jobber hardt for å bygge et omdømme som en pålitelig og profesjonell dørleverandør og -installatør. Vi tror at suksessen vår skyldes vår evne til å forstå kundenes behov og ønsker, og deretter levere løsninger som tilfredsstiller disse kravene på en effektiv og pålitelig måte.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine dørbehov. Vårt team av eksperter vil gi deg den beste veiledningen og hjelpen som trengs for å finne de perfekte dørene for ditt hjem eller din bedrift. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov.

Kontaktskjema


Kontakt oss om du trenger hjelp til å skifte ut dine dører – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

“Et firma vi anbefaler på det varmeste. Utførte arbeidet på en tilfredsstillende måte. Fleksible og god kommunikasjon hele veien.”

Fornøyde kunder

Lene Tobiassen – Asker

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen