Ønsker du nye skyvedører?

Bytte eller installere skyvedører

Skyvedører er en moderne og plassbesparende løsning som gir hjemmet ditt et stilrent og elegant utseende. Enten du ønsker innebygde skyvedører eller utenpåliggende skyvedører, så finnes det en rekke designmuligheter tilgjengelig for å tilpasse dørene til din personlige smak. Skyvedører kan være en perfekt løsning hvis du ønsker å spare plass i boligen din, da de tar opp mindre gulvplass enn hengslede dører. En hengslet dør tar opptil 1,2 kvadratmeter gulvplass og 0,8 løpemeter vegg for å kunne svinge 180 grader, mens skyvedører lar deg spare denne plassen ved at døren glir langs en skinne og inn i veggen.

Våre leverandører fører et bredt utvalg av skyvedører, normalt har vi tilgang på det aller meste. Alle innerdører kan også normalt leveres som skyvedører. Vi fører både innebygde og utenpåliggende skyvedører med et utvalg av speil, glass, sprosser og forskjellige farger for å tilpasse døren til ditt interiør og stil. Planlegger du å bygge en vegg, er det anbefalt å planlegge hvor du vil ha skyvedøren for å få den mest funksjonelle og stilfulle løsningen.

Så hvis du vil ha mer plass i hjemmet ditt uten å ofre stil eller funksjonalitet, velg skyvedører fra vår leverandører og få en unik mulighet til å spare ekstra kvadratmeter i boligen din. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om vårt utvalg av skyvedører og hvilke som passer best for ditt hjem.

FAQ – Ofte stilte spørsmål:

  • Hvor tykk må veggen være for skyvedør?
  • Kan man bytte skyvedør?
  • Hvor mye koster en skyvedør?

Stort utvalg av skyvedører

Har du spesielle ønsker eller trenger hjelp til å velge en skyvedør? Da kan du ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne en skyvedør som er tilpasset dine ønsker. Ønsker du å få bygget en ny vegg med skyvedør vil vi også via vårt morselskap kunne være behjelpelige med snekkerarbeidet og ferdigstille veggen med både dør, gips, sparkling og maling.

Send oss en henvendelse for å få et uforpliktende tilbud.

Kontaktskjema


Kontakt oss om du trenger hjelp til å få satt inn en skyvedør – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Pris bytte innerdører

Hvem er vi?

Du kan stole på at DinDørpartner utfører arbeidet som avtalt, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, og vil derfor gjøre alt vi kan for å sikre at du er en av dem.

Med Dindørpartner kan du være trygg på at du vil få den beste opplevelsen og at du vil bli fornøyd med resultatet. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet og god service. Hos oss kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt og at dine behov vil bli tatt på alvor.
Mer informasjon om oss..

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen