Bytte ytterdører

Ønsker du å skifte ut din gamle ytterdør?

Hos oss kan du enkelt bestille utskifting av din gamle ytterdør, send oss gjerne en henvendelse for tilbud på ny dør, har du kjøpt dør selv og bare ønsker montering er vi også behjelpelige med dette. Vi skifter ut ytterdører i Oslo, Asker og Bærum for både privatpersoner og bedriftskunder.

Vi fører og leverer dører fra de aller fleste produsenter og kan bestille dører i alle mål, vi leverer og monterer mye dører fra Swedoor, Gilje, Scanflex, Diplomat og Uldal. Ønsker du ny ytterdør fra en annen leverandør ordner vi også dette. Hos oss kan du være trygg på at arbeidet blir skikkelig utført og til avtalt tid og pris.

Du får mange fordeler når du skifter ut din gamle ytterdør, den største fordelen kan være at den nye døren trolig har bedre lyd tetthet og bedre isolasjonsevne, dette gir mindre varmetap og vil kunne redusere strømregningen.  Nye ytterdører høyere har også som regel høyere grad av sikkerhet enn eldre dørmodeller, slik at du kan være trygg på at hjemmet ditt vil være godt beskyttet mot uønskede gjester og at du kan sove trygt om natten.

Vi  er eksperter på utskifting av ytterdører, og vil sørge for at du får den riktige døren til dit hjem og dine behov. Vi har tilgang på et stort utvalg av ytterdører fra de aller fleste leverandører. Uansett stil og størrelse på din nye dør så har vi tilgang på dette. Vi tilbyr også ferdig montert pakkepris på ytterdører.

Våre erfarne dørmontører vil sørge for at utskiftingen utføres riktig og raskt. Vi tar oss av alt fra demontering av den gamle døren til installasjonen av den nye, og sørger for at alt er montert på riktig måte og til høy kvalitet. Ønsker du tilbud på utskifting av din gamle ytterdør eller har spørsmål i forbindelse med dette er det bare å ta kontakt med oss. Ved å velge oss gjør du et trygt valg!

Kontaktskjema


Kontakt oss om du trenger hjelp til å skifte ut dine dører – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Tilbud Skifte Ytterdør

Hvem er vi?

Du kan stole på at DinDørpartner utfører arbeidet som avtalt, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, og vil derfor gjøre alt vi kan for å sikre at du er en av dem.

Med Dindørpartner kan du være trygg på at du vil få den beste opplevelsen og at du vil bli fornøyd med resultatet. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet og god service. Hos oss kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt og at dine behov vil bli tatt på alvor.
Mer informasjon om oss..

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde dørkunder - det er det vi lever av!
Skroll til toppen